Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın emniyetliği mevzusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, bedii ve modern tasarımlarla birleştirerek yaşam alanlarınıza ölçü katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangına dayanıklı bapların yaşam kurtarıcı olduğu unutulmamalıdır. Çünkü ilenmeşap baplar normal şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu nokta ilenmeşap kapının yasak olması bağırsakin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın baplarını avluımızın önemli bir parçkakımı haline iletmek sorumluluklarımızdan biridir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlamlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size marifet verecektir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın esnasında alevlerin ve esrarın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sessiz Kanatlı Yangın Bapları; Bir kanatlı tasarımıyla, mikro mekanlarda da kullanımı kolaylaştırırken, yangın çabucak emniyetli bir çıkış esenlar.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Paslanmaz çelik, normal çelikten henüz yüksek mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı yapımında tercih edilen bir malzemedir.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden olabildiğince ırak Yangın Merdiveni Kapısı olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki açıklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi mevcut binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Binalarda kâin yangın bapları ve ana kapıların kanatı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın derunindeki farklı bir göz bapsı da mümkün.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir gayrı yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page